ΑρχικήΑΤΟΜΙΚΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣΥΓΕΙΑ

ΥΓΕΙΑ

 

 

Γιατί είναι απαραίτητη η ιδιωτική ασφάλιση υγείας;                                     

Η ιδιωτική ασφάλιση υγείας είναι η καλύτερη λύση για να εξασφαλίσετε υπηρεσίες υγείας με υψηλή ποιότητα  και αποτελεσματική διαχείριση του κόστους με συνεχείς επεκτάσεις παρουσίας της σε ηλικίες απαγορευτικές  μέχρι χθες και με παροχές πρωτοβάθμιας κάλυψης ακόμη και σε έχοντες σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ειδικότερα:

  • Σας παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες υγείας, με τις πιο σύγχρονες μεθόδους.
  • Εξασφαλίζει άμεση πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας, χωρίς αναμονή.
  • Σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε το πρόγραμμα που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες, σε κάθε βαθμίδα περίθαλψης. Συμπληρώνοντας τις παροχές του κοινωνικού σας ταμείου εάν έχετε.
  • Σας παρέχει τη δυνατότητα να επιλέξετε το γιατρό, το διαγνωστικό κέντρο και το νοσηλευτικό ίδρυμα που επιθυμείτε.
  • Έχει προσιτό κόστος και προσαρμόζεται στις δικές σας οικονομικές δυνατότητες.
  • Σας βοηθάει να αντιμετωπίσετε απρόβλεπτες και μεγάλες δαπάνες υγείας.

Πώς θα κάνω τη σωστή επιλογή ασφάλισης υγείας;                                 

  1. Με την υποστήριξη της G.P. Brokers θα επιλέξτε ασφαλιστική εταιρία με βασικό κριτήριο τη φερεγγυότητα και την αξιοπιστία της. Οι άνθρωποι μας θα σας δώσουν πλήρη στοιχεία για την εμπειρία, την τεχνογνωσία, το μέγεθος και τις υποδομές της κάθε ασφαλιστικής εταιρείας στο χώρο της Υγείας ώστε να τις αξιολογήσετε και να οδηγηθείτε στην σωστή επιλογή.
  2. Επιλέξτε το επίπεδο καλύψεων που επιθυμείτε, δηλαδή πλήρες πρόγραμμα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας κάλυψης, νοσοκομειακή κάλυψη, μόνο επίδομα ή πρωτοβάθμια κάλυψη .
  3. Επιλέξτε τον κατάλληλο για εσάς συνδυασμό ορίων, παροχών και συμμετοχής στα έξοδα.
  4. Επιλέξτε το πρόγραμμα ασφάλειας υγείας που ανταποκρίνεται καλύτερα στις δικές σας ανάγκες και οικονομικές δυνατότητες.